Top Clean

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-18:00
Telefon:
+36 (1) 424-3187

Top Clean

A Campona Bevásárlóközpontban levő TOP CLEAN ruhatisztító szalon országos hálózattal rendelkező minőségi tisztító hálózat része, melynek szolgáltatási tevékenysége a vevők igényeinek komplex kezelésén és plusz szolgáltatások nyújtásán alapul

 

• Védve vevőink - egészségét

• Biztosítva vevőink - kényelmét,

• Kiváltva vevőink - hűségét.

 

A fenti hármas fő cél megvalósítása érdekében a TOP CLEAN PLUSSZ név alatt bevezetett tisztítási rendszer, a hazai piacon egyedülálló komplex szolgáltatási, minőség biztosítási, egészségvédelmi és hűség programot kínál vevői részére - döntően felár nélkül - mintegy alapszolgáltatásként, az alábbi területekre kiterjedően: EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 

Választási lehetőség a tisztítási eljárások között:

 

Cégünk a felsőruházat tisztítására kétféle alternatív eljárást kínál, kétféle áron, úgymint: hagyományos, illetve úgynevezett száraztisztítást és BIO tisztítást. A BIO tisztítás teljesen vegyszermentes vízben történő nedves tisztítási eljárás, adalékként csak természetes alapú anyagokat használ. Az alkalmazott tisztítógép speciális mechanikájú és vezérlésű, alapvetően a sulykoló mozgást valósítja meg és az 1991-ben szabadalmaztatott MIELE-KREUSSLER eljáráson alapul. A BIO tisztítás előnyei a vegytisztítással szemben a környezetbarát eljáráson túlmenően: közel semleges vegyhatás kisebb mértékű fakulás, jobb tisztító hatás, frissebb és természetes illat, tisztább színek valamint allergia mentes.

 

BIO tisztítás:

 

A textiliparban az ÖKO-TEX címkével szavatolják, hogy egészségre káros mennyiségben a konfekcionált textíliák nem tartalmaznak nehézfémeket, valamint teljesen kizárják a rákot, vagy allergiát kiváltó színezőket. Ezek a humánökológiailag megfelelő anyagok vegytisztítva teljes mértékben elveszítik fenti kívánatos tulajdonságaikat. Pozitív tulajdonságaik megőrzése érdekében csak az általunk kínált BIO tisztítás a kizárólagosan alkalmazható tisztítási eljárás. Figyelje az ÖKO-TEX címkét ruházatában, amely egyre gyakrabban jelenik meg már a hazai üzletek áruválasztékában is. A BIO tisztítás értelemszerűen nem csak az ÖKO-TEX anyagok, hanem minden textília esetén alkalmazható. Jobb tisztító hatást, vegyszer- és allergiamentességet biztosítva.

 

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

 

Teljes körű szolgáltatás: Cégünk a felsőruházat kétféle eljárással történő tisztítása mellett kínálja gyakorlatilag a szakma teljes választékát, úgymint mosás, ingszerviz, bőrtisztítás és festés, impregnálás, textilfestés, szőnyegtisztítás, varrás.

 

Gyorsszolgáltatás, felár nélkül:

 

Vevőink kényelme érdekében felár nélkül, rövid vállalási idő alatt végzünk felsőruházat tisztítási szolgáltatásokat (tisztítás akár 1-2 óra alatt). A gyorsszolgáltatást cégünk csak hagyományos tisztítás esetén, és felsőruházatra vállal szalonunkban, hétköznapokon a nyitás utáni első órától a zárás előtti első teljes óráig. Pontosítva, ez a vállalási határidő nem érvényes a BIO és az Extra kímélő tisztításra beadott ruhadarabokra.

 

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉG PROGRAM

 

• 25 db drót vállfa visszahozása esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető*

• Időszakonként változó, évszakhoz kapcsolódó akciók!

• Minden vevőnk, aki az általunk használt drót vállfákat visszahozza üzletünkbe, 1 db 100 Ft-os bónt kap. A kiadott bónok készpénzre át nem válthatók.

 

Az akció részleteiről tájékozódhat üzletünkben és honlapunkon.

Teljes körű garancia:

Az általunk végzett munkára cégünk a 16/1976.(VI.4.) MT. rendelet, az 1997. évi CLV törvény és a 249/2004. (VIII.27.) Kormányrendelet alapján a szolgáltatás minőségéért felelősséget és garanciát vállal.

*Ez nem vonatkozik bőrtisztítási, textilfestési és szőnyegtisztítási szolgáltatásokra.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.