Scholl Referencia Üzlet

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00

Scholl Referencia Üzlet

Revans 2000 Kft. 13 éve az egészség és kényelem szolgálatában.

Lábunk egészségének megőrzése szempontjából nagyon fontos a megfelelő cipő kiválasztása, hiszen a problémák legnagyobb része a nem megfelelő lábbeli hordásának eredményeként alakul ki, ezért forgalmazzuk a több mint száz éves múltra visszatekintő SCHOLL és CLARKS lábbeliket.

A cipőinkben odafigyelünk arra, hogy a legkorszerűbb technológiák ötvöződjenek a legkorszerűbb anyagokkal, így azok tökéletesen megfeleljenek vásárlóik egészséggel és jó megjelenéssel kapcsolatos elvárásainak.
A visszafogott elegancia, praktikum és esztétikum ötvözésével mindenki megtalálja a számára megfelelő lábbeliket, melyeket munkába járáshoz, hétköznapokra, vagy kiránduláshoz, aktív pihenéshez egyaránt hordhat. A vidám színekben pompázó, trendi díszekkel, motívumokkal megálmodott könnyed őszi lábbeliink nem véletlenül lettek a vásárlók kedvencei.

A SCHOLL a lábbeliken kívül odafigyel az otthoni lábápolásra is, erre fejlesztette ki lábápolási termékei széles választékát, mely a különböző lábproblémákra nyújt segítséget.

A BEURER termékeink széles kínálatában mindenki megtalálja az egészséges életvitelhez szükséges segítséget. Masszírozók, hőmérők, ágymelegítők, szépségápolási termékek, konyhai- és személymérlegek, vércukorszintmérők, pulzusmérő órák, csak hogy néhányat említsünk a repertoárból. A cég 90 éves fennállása óta százezrek otthonában szolgálják a vásárlókat.

Új márkaként üzletünk kínálatát a BERKEMANN és BATZ lábbelikkel bővítettük, így próbáljuk a vásárlóink minél szélesebb igényét kiszolgálni.

Üzletünkben egészségpénztári kártyát elfogadunk.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.