Konzolvilág

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00

Konzolvilág

A Konzolvilág az ország legnagyobb videójáték üzlethálózata, ezáltal meghatározó szereplője a hazai gamer-piacnak.

 

Internetes áruházunkkal, az ország több pontján megtalálható boltjainkkal, verhetetlen árainkkal és óriási raktárkészletünkkel nemzetközi színvonalat képviselünk. Kínálatunk főként videojátékokból, játékkonzolokból, kapcsolódó kiegészítőkből, okostelefonokból, és merchandise-termékekből áll, ugyanakkor nem merül ki ennyiben, hiszen a háztartási kisgépek és a legmodernebb okos technológiák rendkívül széles választéka is megtalálható webáruházunkban. Kiemelkedően fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, amiért 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban „Az Ország boltja” népszerűségi díjat is kiérdemeltük.

 

Nevünkkel ellentétben nem csak a konzolos, hanem a számítógépes játékosok számára is széles termékválasztékkal állunk rendelkezésre. Termék portfóliónkban teljes konfigurációk, és gamer-laptopok, illetve komponensek és tartozékok is találhatók. Hálózati eszközök, egerek, billentyűzetek, headsetek széles skálájával várjuk a PC-s játékosokat, akik a kifejezetten játékokhoz készült perifériákból válogathatnak.

 

 

Ezen kívül okostelefonok, okosórák, otthoni kisháztartási gépek és kiegészítő termékek (izzók, érzékelők) is beszerezhetők üzleteinkben. Üzletláncunk a legnagyobb gyártók Smart TV készülékeit is forgalmazza. Ugyancsak fontos része tevékenységünknek az irodai termékek értékesítése, így az otthoni vagy irodai munkavégzéshez nyomtatók, tintapatronok és szkennerek rendkívül széles választékát kínáljuk.

 

 

A videojátékok, filmek és sorozatok rajongói körében természetesen elengedhetetlen kellékek a különböző ajándéktárgyak, amelyek üzleteinkben szintén megvásárolhatóak. Hivatalos Marvel, DC, Star Wars, és több más népszerű termékvonal ruházati cikkeit, relikviáit és kellékeit szerezhetik be a rajongók, de a legújabb társasjátékok, illetve a legszuperebb könyvek és képregények is a termékpalettánk részét képezik.

 

 

A Konzolvilág bolthálózat célja, hogy az országban bárhol elérhető, széles termékkínálatot nyújtson mindenkinek, aki érdeklődik a játékok világa iránt. Új és használt konzolok, játékok, PC konfigurációk és tartozékok, okostelefonok, okos TV-k, háztartási kisgépek és ajándéktárgyak forgalmazásával ezt a célt kívánjuk szolgálni, vevőink megelégedésére. Ebben a szellemben várunk továbbra is mindenkit az ország több pontján található üzleteinkben, és webáruházunkban.

 

Szolgáltatások:

 

  • konzolszerviz átvételi pont
  • használt konzol- és játékbeszámítás, átvételi pont
  • Cofidis áruhitel-értékesítés
  • kiterjesztett és baleseti garancia értékesítés

 ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.