BiotechUSA

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00

BiotechUSA

A BIOTECHUSA KÖZPONTOKBAN SEGÍTÜNK MEGVALÓSÍTANI AZ ÁLMAIDAT!

 

A BioTechUSA prémium minőségű sporttáplálék-kiegészítő 1999 óta érhető el a vásárlók számára. A BioTechUSA széles termékpalettája jelenleg 330 különböző terméket vonultat fel. Minden termék megfelel a környezetbarát gyártási elvárásoknak, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül. A termékek között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális és nem esszenciális zsírsavak, fehérjék, diétát támogató készítmények, L-karnitinek, kreatinok.

 

A BioTechUSA bolthálózat mára hazánkban több, mint 90 üzlettel rendelkezik, így piacvezető a táplálék-kiegészítő piacon. Elköteleztük magunkat az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sport mellett. Hiszünk abban, hogy termékeinkkel, tapasztalatainkkal, tanácsainkkal hozzájárulhatunk az életminőség javításához. A sporttáplálkozás terén folytatott sok éves kutatásunknak és fejlesztésünknek köszönhetően a BioTechUSA márka mára már 62 országban a sportolók első választása.

 

Rengeteg akcióval várunk! Minden hónapban számos terméket vásárolhatsz meg kedvezményesen, ráadásul az Outlet Day alkalmával 15%-os kedvezményben részesülhetsz.

 

Felelősséggel tartozunk fogyasztóink iránt, ezért eladóinkat folyamatosan képezzük. Ha bármilyen kérdésed lenne a sportos életmóddal, táplálkozással, edzéssel vagy a BioTechUSA termékek hatásával, hatóanyagaival, fogyasztásával kapcsolatban, fordulj bizalommal a BioTechUSA Központok eladóihoz, akik ingyenes táplálkozási tanácsadást is végeznek. Legyen a választott sportágad akár súlyzós edzés vagy állóképességi sport, számos termékkombinációval állunk rendelkezésedre, amelyet az életmódodhoz, étkezési szokásaidhoz, életritmusodhoz alakítunk. Ha a testeddel elégedett vagy és az egészséged megőrzése a célod, szaktudásunk ebben az esetben is hasznos lehet számodra.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.