AzAlvásért

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00

AzAlvásért

AzAlvásért.hu a sikeres csehországi "Egészséges alvás központja" Bt. magyar utódja. Az előd már 1991-től működik a cseh piacon, és a fő profilja az egészséges alvással kapcsolatos termékekkel, valamint tanácsadással foglalkozó értékesítő-központok fejlesztése.

Víziónk egy üzlethálózat kiépítése Közép-Európában, amely kiemelkedően szakképzett értékesítők segítségével támogatja a vásárlók egészséges alváshoz szükséges kellékei beszerzését.

 

Életünk körülbelül egyharmadát alvással töltjük. Ügyfeleink minőségi alvását ezért személyes küldetésünknek tekintjük. Hiszünk benne, hogy széles termékkínálatunknak köszönhetően képesek vagyunk jobbá tenni életüket. Fontos továbbá számunkra, hogy Ön üzleteinkben otthonosan érezze magát.

Ebből kifolyólag kellemes és "ismerős" környezetet alakítunk ki boltjainkban, és közvetlen, segítőkész munkaerőt - alvásszakértőket - alkalmazunk. Mivel matracot és ágyat nem vásárolunk rendszeresen, tudatában vagyunk, hogy ehhez a döntéshez idő kell. A kedves érdeklődő ezért minden terméket kényelmesen kipróbálhat üzleteinkben, emellett a válogatás közben kellemesen meg is pihenhet rajtuk. Szolgáltatásaink azonban nem érnek véget a vásárlás után. Az ágyat vagy a matracot hazaszállítjuk, igény szerint össze is szereljük, illetve további tanácsadást biztosítunk.

 

 ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.