Üdvözlünk a Campona oldalán!

 

Legyen a célod akár a mindennapi bevásárlás, esetleg egy finom kávé a barátokkal, shopping vagy hétvégi mozizás, azt szeretnénk, ha tökéletesen éreznéd magad nálunk. Mondjuk így: itthon.

 

Ezért töltöttük meg a Campona folyosóit kényelmes padokkal, hangulatos kávézókkal és ezért szervezünk olyan programokat, melyek mindenki számára adnak valamit kicsiktől a legnagyobbakig.

 

Több mint 160 színvonalas üzletünkben szinte nincs olyan, amit ne találnál meg. Kávézóink, éttermeink izgalmas ízekkel várnak a hét minden napján reggeltől estig. A Campona különlegessége, mondhatni ékköve az egyedülálló Tropicarium pedig lélegzetelállító élményekkel ajándékoz meg mindenkit, aki be- vagy visszatér hozzánk. így garantáljuk, hogyha hozzánk látogatsz, egy egész napos élménnyel távozol majd haza. A családok kényelmét szolgáló Kölyökpark és a 11 termes mozi teszik teljessé bevásárlóközpontunk szórakoztató kínálatát, úgyhogy ha szeretnél naprakész információt kapni mindezekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

A honlapunk is a fentiek szellemében készült, őszintén reméljük, könnyen eligazodsz rajta és sikerül megtalálnod azt, amit kerestél.

 

Amennyiben pedig bármiben elakadnál, nyugodtan hívd információs pultunkat, vagy írj nekünk az info@campona.hu -ra. Segíteni fogunk!

Kellemes időtöltést kíván,

 

A Campona csapataELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.