Magyarország legnagyobb mozi-üzemeltető cége – a Cinema City – egyedi kép és hangélményt biztosító, 11 termes mozi komplexumával várja minden kedves vendégét.

Iskolás csoportoknak, tanároknak speciális kedvezményeket biztosítunk, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben további információra van szüksége ezzel kapcsolatban.

A Cinema City a multiplex mozi élményre építve vezető szerepet vívott ki magának minden városban, ahol jelen van. „A legfontosabb számunkra a nézők és a vendégek elégedettsége, ezért mozijainkat folyamatosan fejlesztjük és megújítjuk, így a mozik digitalizálásában is élen járunk. Ha bármi kérdése vagy megjegyzése lenne honlapunkról, vagy hálózatunk bármely tagjáról, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!”

Moziműsor, jegyrendelés, csoportfoglalás és egyéb információ a www.cinemacity.hu címen vagy Call centerünkben, ahol szívesen állnak rendelkezésre kollégáink a +06 80 800 800-as telefonszámon. A parkolás a kinti és a mélygarázsban is ingyenes.

Aktuális moziműsor – jegyfoglalás és vásárlás: http://bit.ly/CinemaCityCampona

 

Jegyárak: teljes árú jegy: 1800 Ft; SZERDÁN egész nap (csak normál előadásokra): 1360 Ft; diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy: 1360 Ft; Digitális 3D teljes árú jegy szemüveggel: 2200 Ft (szemüveg nélkül: 1960 Ft); Digitális 3D diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy szemüveggel: 1770 Ft (szemüveg nélkül: 1530 Ft). Diákjegy csak nappali tagozatos, érvényes, eredeti diákigazolvánnyal váltható. Junior jegy 16 éves korig, minden igazolvány nélkül váltható. Junior jegy nem váltható 16, 18 és magasabb korhatárbesorolású filmekre. Szenior jegy 65 éves kor alatt nyugdíjas-igazolvánnyal, 65 év felett személyi igazolvánnyal váltható. Fogyatékkal élők számára szóló jegyet érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE (eredeti, érvényes) igazolvánnyal váltható. Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a Call Center telefonszámán! A jegypénztárban papír alapú “”EDENRED Ticket Compliments Top Premium”” ajándékutalványt is elfogadunk. A jegypénztárainknál ki tudunk szolgálni MasterCard, Visa, AMEX, valamint PayPass fizetési opciókat. Online jegyvásárlás elérhető a www.cinemacity.hu weboldalon.

A filmek előtt reklámok és előzetesek kerülnek levetítésre. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A Camponában a parkolás ingyenes.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.