A szerelmesek napján érdemes lesz ellátogatni a Camponába, hisz üzleteink Valentin-napi kedvezményekkel várnak Titeket! ❤

 

 

PatikaPlus : 20% Uriage, Apivita, Eucerin és Nuxe termékekre

 

OptikaPlus: Valentin-nap alkalmából üzletünkben két szemüveg vásárlása esetén a második szemüveg féláron kapható! 

 

Saxoo London: Február 14-én a vásárlóinknak 14% kedvezményt biztosítunk 3 termék vásárlása esetén. Az ehhez szükséges kupont a weboldalunkról tudják majd a vásárlók letölteni.

 

budmil: 20% kedvezményt adunk február 14-én minden teljes áru termékünkre

 

Vision Express: 25% kedvezmény minden termék teljes fogyasztói árából. A kupon kizárólag a Campona Bevásárló és Szórakoztatóközpontban található Vision Express üzletben váltható be, a kuponon jelzett napon felvett megrendelések esetén. A kupon kedvezménye más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Marionnaud: Február 14-én 20% kedvezményt ad minden illatra és illatkiegészítőre!

 

Douglas: Most akár 50% kedvezménnyel várnak a Douglas üzletek! Lepd meg a szerelmed egy lélegzetelállító illattal, ragyogó szépségápoló szettel vagy más kényeztető ajándékokkal!

 

Ofotért: Az akció időtartama alatt minden termékünkre 20% kedvezményt biztosítunk a Campona Bevásárlóközpontban. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. 

 

Mayo Chix: 20% kedvezményt biztosít,minden termékre.

 

Amnesia: 20% kedvezményt biztosít,minden termékre.

 

Campona Játszóház: A perc alapon számított és minimum 60 perc játékidő vásárlása esetén a végösszegből -20%-ot biztosítunk aznap. Egy gyermek egy alkalommal veheti igénybe. A kezdvezmény készpénzre nem váltható be, más kedvezménnyel össze nem vonható.

 

CineCitta: 10% kedvezmény, a'la carte fogyasztásra 

 

Ziaja Neked: Február 14-én a Ziaja Neked üzletben minimum 500 Ft értékű vásárlás esetén Ziaja természetes oliva, kecsketej, acai berry, vagy jázmin mini arckrémet adunk ajándékba.* *Vásárlónként 1 db mini arckrém jár, ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

 

 

 

 ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.