Májusi Mesevilág

Májusi MesevilágMesés hétvégi programok a Camponában! Május 8. és 23. között, hétvégenként színes gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, színpadi előadásokkal, játékos LEGO® építőversenyekkel és bemutatókkal várja a kicsiket és a nagyokat a Campona családi élményközpont. Ráadásként három héten keresztül, csütörtöktől szombatig Mese-Csere könyvbörze a Libri támogatásával.

Május a gyerekek hónapja. A kis és nagy gyerekeké egyaránt. A Camponában ezért május 8-tól kezdődően, a gyerekeket és a felnőtteket három pénteken és szombaton át az egész család számára érdekes és szórakoztató programokkal várják.

Május 8-án és 9-én a Cellux csoport mesés kézműves foglakozásain a gyerekek a háztartásunkban már fölöslegessé vált alapanyagokból készíthetnek izgalmasabbnál izgalmasabb tárgyakat, és alkothatnak maguknak saját mesevilágot.

Május 15-én és 16-án a színes színpadi gyermek programokkal vár mindenkit a Klauzál ház művelődési központ

Május 22-én és 23-án a KLIKK KOCKA Világ érdekes és kihívásokkal teli, értékes LEGO® nyereményekért folyó építőversenyekkel és izgalmas LEGO® bemutatókkal várja az építőkockák szerelmeseit minden korosztályból.

Ráadásként május 7. és 23. között, minden héten csütörtöktől szombatig a Mese-Csere könyvbörze ingyenes könyvpolcain új gazdára találhatnak a már megunt, kinőtt vagy feleslegessé vált mese- és gyerekkönyvek. A felajánlott könyvekért cserébe 500 Ft-os Libri kuponok járnak ajándékba, amit bárki beválthat új könyvekre.

 

A megmaradt összegyükt könyveket a Campona bevásárlóközpont a Csodalámpa Alapítványnak adományozza.

Ezeket is ajánljukELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.