Állatbarát bevásárlóközpont a CamponaÁllatbarát bevásárlóközpont a Campona

Mostantól szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek a Camponában! Beléphetnek a Campona Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek 2016. augusztus 1-től. Az állatokkal érkezőkre külön házirend is vonatkozik.

Egy új kezdeményezés

A Campona , mint Budapest legnagyobb családi élmény – és bevásárlóközpontja , a család-barát koncepció mellett jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért elindította az Állatbarát bevásárlóközpont programot. A projekt keretében 2016. augusztus 1-től a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek a Campona közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

A program bevezetésében támogatónk volt és annak folyamatos támogatója ZooDom Hungary Kft, amely egy nemzetközi díszállat kereskedés lánc tagja, és amely elkötelezett híve a felelős állattartás előmozdításának. Utóbbi cél érdekében folyamatosan támogat állatmentő és speciális igényekre kutyakiképzéssel foglalkozó szervezeteket, mint a Herosz Budapesti Állatotthon, a Vakvezető Kutyakiképzők Országos Egyesülete és a Westie Rescue Hungary. Együttműködésben áll oktatási intézményekkel (óvodák, általános iskolák, gimnáziumok). Mindezeken felül jótékonysági és tematikus rendezvényeket szervez a felelős állattartás ügyének támogatására.

 

További partnerünkkutyabarat.hu

 

Állatbarát üzleteink:


Alaszka ékszer, Biotech USA, Braga, Brandt virág, Budmil, C&A, Calzedonia, Camaieu, Campona Salon, CCC, Charles Vögele, Costa Caffe, Deichmann, Dekor Galéria, Devergo, Dum-dum shop, Erste Bank, Fashion watch, Fitness 5 Gym, GAS, Griff, H&M, Heavy Tools, Herbária, Intimissimi, Jenas Store, Konkurencia, Konzolvilág, Like Lingerie, Linea Africa Solarium, Lottózó, Monarchy, Norbi update, Office Shoes, Optika +, Orsay, OXO Bubble Tea, Pepco, Pirex, Playersroom, Playersroom KIDS, Promod, Reserved, Retro, Saxoo London, Scholl, Scitec Shop, Sebastiano, Sportfactory, Takarékbank, Takko Fashion, T-com, Telenor, Thomas Jeans, Top Shop, UPC, Videójátékbolt (G2 Shop), Yves Rocher, Ziaja Neked

HÁZIREND ÁLLATTAL ÉRKEZŐK SZÁMÁRA: LINK

 ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.