Tony Bennett Angol Delicatesse

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00
Telefon:
+36 20/9657116

Tony Bennett Angol Delicatesse

Ki az a Tony Bennett? Sokan megkérdezik tőlem. Olyan ismerős ez a név… egy híres színész? Vagy énekes? Igen, énekes… ez az!

 

De akkor miért árulunk pezsgős narancslekvárt és ribizlis fehér teát? Miért nem bakelit lemezeket kínálunk pekándiós-karamellás vajaskeksz helyett?

 

Ezt a végén árulom el. De addig egy pár szót az említett finomságokról: 2004-ben alakult a cégünk, a vállalkozást 8 féle teával indítottuk. Felismerve a minőségi teák iránti érdeklődést, folyamatosan bővítettük a termékek skáláját és most több mint 100 féle teával színesítjük a magyar kínálatot. A London Fruit & Herb és a Ty-phoo teái egyedülálló választékot biztosítanak. A gyártási folyamatnak, de főleg a recept fokozatos fejlődésének köszönhetően sikerült egy új dimenziót alkotni a gyümölcsteák világában. A többszörös díjnyertes Clipper teák is ott sorakoznak a polcainkon. Gyártója elsőként csatlakozott a Fairtrade-hez mely már világszerte népszerű mozgalom. A teák Angliából és Skóciából érkeznek.

 

Elengedhetetlen finomság a teák mellé a Shortbread és a gyümölcs lekvár, ezért bővítettük a választékot a tradicionális Walkers kekszekkel és Mackay’s dzsemekkel. A Jordan’s pörkölt gabonapelyhek a Green & Blacks bio csokoládék egytől-egyig egészséges kiváló minőségű csemegék.

 

Azt gondoljuk, hogy ezen termékeknek nem kell több reklám: minőségük bizonyított, választékuk egyedi és ezt korrekt árakkal próbáljuk elérhetővé tenni mindenki számára. Reméljük Ön is kipróbálja egyszer…

 

…és akkor ki is az a Tony Bennett? Nos, ő nem más mint a cégünk egyik tulajdonosa, aki ezeket a kitűnő termékeket kifinomult ízléssel összeválogatta, és őszintén hiszi, hogy Magyarországon is megtalálja a közönségét.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.