Monarchy Bőrdíszmű

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00

Monarchy Bőrdíszmű

Rólunk:

 

A Monarchy Bőrdíszmű az ország legnagyobb táskabolt-hálózata. A hazai gyártású Monarchy termékek mellett számos világmárka képviselteti magát. Divattáskáink sorát a stílusos Converse és Desigual, a fiatalos Björn Borg, és nem utolsó sorban a David Jones divattáskáink erősítik. A Camponában kizárólag nálunk találnak hatalmas választékban Samsonite utazótáskákat, bőröndöket és egyéb utazási kiegészítőket. A fiatalabb korosztály pedig kedvére válogathat az Ars Una, Herlitz és Hama iskolatáskáinkból. Esernyőinket a közismert S.Oliver és Doppler termékei közül válogatjuk.


Garancia:

 

Minden Monarchy és Ambergray termékre 1 illetve 2 év garanciát vállalunk!
A garanciális idő a termék vásárlásának napjától számít, melyet az eladó az üzlet bélyegzőjével igazol a garanciajegyen. Amennyiben ezen időszakon belűl meghibásodás fordulna elő, kérjük, juttassa el a terméket valamely üzletünkbe, ahol majd a javítás illetve csere után átvehető.
A garancia nem fedezi a nem rendeltetésszerű használat, külső behatás, kopás, horzsolás, erős hőhatás, vegyszerek, savak, víz, túlterhelés okozta károkat.
Cégünk a garanciális javitásokon felül - térités ellenében - a garanciaidőt túllépő saját gyártású termékek, illetve az üzletlánc által forgalmazott egyéb termékek javítását is vállalja.


Törzsvásárlói kártya:

 

A Monarchy Bőrdíszmű hazánk legnagyobb táskabolt hálózata. A hazai gyártású Monarchy termékek mellett számos világmárka képviselteti magát. Divattáskáink sorát a stílusos Converse és Desigual, a fiatalos Björn Borg, és nem utolsó sorban a David Jones divattáskáink erősítik. A Camponában kizárólag nálunk találnak hatalmas választékban Samsonite, Delsey, Travelite és Tommy Hilfiger márkájú minőségi bőröndöket és egyéb utazási kiegészítőket. A fiatalabb korosztály pedig kedvére válogathat az Ars Una és Bagmaster iskolatáskáinkból. Esernyőinket a közismert S.Oliver és Doppler termékei közül válogatjuk.

 

Törzsvásárlói kártya:

 

Nálunk a hűség valóban kifizetődő!

Ha üzleteinkben egy éven belül 100 000.- forint értékben vásárolt, és a vásárlásokról kapott blokkokat összegyűjti, Törzsvásárlói Kártyát igényelhet, melynek birtokában egy éven keresztül minden további vásárlása alkalmából 10 % kedvezményre jogosult!
A kedvezmény más, aktuális akciónkkal nem vonható össze.

 


Vásárlási utalvány:

 

Üzleteinkben kapható Vásárlási utalvány kitűnő ajándék lehet!
A több címletben megvásárolható ajándék utalvány az adott üzletben, teljes összegben váltható be.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.