Mister Minit - Top Clean

Hétfő - Szombat:10:00-20:00
Vasárnap:10:00-19:00
Telefon:
06-1-424-3187

Mister Minit - Top Clean

MISTER MINIT

 

A MISTER MINIT azonnali szolgáltatás nyújt:

 

cipőjavítás, (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb. )
kulcsmásolás, (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
élezés (korcsolya, olló, kés / hullámos élű is /, húsdaráló)
gravírozás ( névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb. )
bélyegző készítés (hagyományos és automata)területén. A bélyegző készítési igényeket 1-3 napos határidővel tudjuk kielégíteni. Az azonnaliság azt jelenti, hogy egyes alapvető
szolgáltatásaink átlagos átfutási ideje a következő:
Kulcsmásolás: 3 perc
Cipősarkalás: 5 perc
Cipőtalpalás: 15 percEzek a szolgáltatási idők teszik lehetővé például azt is, hogy a vevők az üzletekbe kihelyezett székekre leülve a helyszínen várják meg akár a lábukról levetett cipők javítását, kulcsaik másolását.

 

TOP CLEAN


A Campona Bevásárlóközpotban levő TOP CLEAN ruhatisztító felvevőhely országos hálózattal rendelkező minőségi tisztító hálózat része, melynek szolgáltatási tevékenysége a vevők igényeinek komplex kezelésén és plusz szolgáltatások nyújtásán alapul == védve vevőink - egészségét, == biztosítva vevőink - kényelmét, == kiváltva vevőink - hűségét. A fenti hármas fő cél megvalósítása érdekében a TOP CLEAN PLUSSZ... név alatt bevezetett tisztítási rendszer, a hazai piacon egyedülálló komplex szolgáltatási, minőség biztosítási, egészségvédelmi és hűség programot kínál vevői részére - döntően felár nélkül - mintegy alapszolgáltatásként, az alábbi területekre kiterjedően:
EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 

Választási lehetőség a tisztítási eljárások között:

 


Cégünk a felsőruházat tisztítására kétféle alternatív eljárást kínál, kétféle áron, úgymint:hagyományos, illetve úgynevezett száraztisztítást és BIO tisztítást. A biotisztítás teljesen vegyszermentes nedves tisztítási eljárás, adalékként csak természetes alapú anyagokat használ. Az alkalmazott tisztítógép speciális mechanikájú és vezérlésű, alapvetően a sulykoló mozgást valósítja meg és az 1991-ben szabadalmaztatott MIELE-KREUSSLER eljáráson alapul. A biotisztítás előnyei a vegytisztítással szemben a környezetbarát eljáráson túlmenően:

 

közel semleges vegyhatás
kisebb mértékű fakulás
jobb tisztító hatás
frissebb, természetes illat
tisztább színek
allergia mentes


SUN BLOCK védelem felsőruházatra:


Ruháink igen kis mértékben nyújtanak védelmet a nap UV sugarai ellen, főleg ha figyelembe vesszük, hogy ruházatunk nedvesedés, izzadás esetén drámaian veszít UV sugárzás elleni védőhatásából, és az orvos meteorológusok már hazánkat is az erős UV sugárzásnak kitett területként minősítik. A német BÜFA cég világújdonságnak számító SUN BLOCK márkanevű adalékát alkalmazzuk automatikusan a felsőruházat tisztításakor, mind a vegytisztítás, mind a biotisztítás során, melyért nem számolunk fel felárat. A SUN BLOCK adalék nagymértékben - közel felére - csökkenti a ruházaton áthatoló UV sugárzás mennyiségét oly módon, hogy az sem a viselési komfortot, sem a ruha légáteresztő képességét nem befolyásolja negatívan és aktívan védi az Ön egészségét. Ez már az Ön bőrére megy!


BIO tisztítás:


A textiliparban az ÖKO-TEX címkével szavatolják, hogy egészségre káros mennyiségben a konfekcionált textíliák nem tartalmaznak nehézfémeket, valamint teljesen kizárják a rákot, vagy allergiát kiváltó színezőket. Ezek a humánökológiailag megfelelő anyagok vegytisztítva teljes mértékben elvesztik fenti kívánatos tulajdonságaikat, pozitív tulajdonságaik megőrzése érdekében csak az általunk kínált BIO tisztítás a kizárólagosan alkalmazható tisztítási eljárás. Figyelje az ÖKO-TEX címkét ruházatában, amely egyre gyakrabban jelenik meg már a hazai üzletek áruválasztékában is. A BIO tisztítás értelemszerűen nem csak az ÖKO-TEX anyagok, hanem minden textília esetén alkalmazható. Jobb tisztító hatást, vegyszer- és allergiamentességet biztosítva.


KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Teljes körű szolgáltatás:

Cégünk a felsőruházat kétféle eljárással történő tisztítása mellett kínálja gyakorlatilag a szakma teljes választékát, úgymint mosás, ingszerviz, bőrtisztítás és festés, impregnálás, textilfestés, szőnyegtisztítás, varrás.

Gyorsszolgáltatás, felár nélkül:


Vevőink kényelme érdekében felár nélkül, rövid vállalási idő alatt végzünk felsőruházat tisztítási szolgáltatásokat: Felvevőhelyünkön 24 óra (munkanapokon)


Teljes körű garancia:


Az általunk végzett munkára cégünk a 16/1976.(VI.4.) MT. rendelet, az 1997. évi CLV törvény és a 249/2004. (VIII.27.) Kormányrendelet alapján a szolgáltatás minőségéért felelősséget és garanciát vállal.

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉG PROGRAM

Minden vevőnk, aki az általunk használt drót vállfákat visszahozza üzletünkbe, l db 100 Ft-os bónt kap. Az egyes üzletekben a Vállalási Szabályzatnak megfelelően 1 váltható be tételenként. A kiadott bónok készpénzre át nem válthatók. A fentiekben ismertetett egyedi TOP CLEAN PLUSSZ... név alatt bevezetett komplex tisztítási programmal - az abban rögzített plusz szolgáltatásokkal - a TOP CLEAN a hazai piacon nem csak a tisztítás és egészségvédelmet legszélesebb körben alkalmazó szolgáltatóvá lépett elő, de egyben a vevők bizalmát erősítő eszközök széleskörű alkalmazójává is.ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.