Nyáry Krisztián nyitja meg Magyarország első bevásárlóközpontban kialakított becsületkönyvtárát

 

December 5-én 17 órakor Nyáry Krisztián nyitja meg a Campona új közösségi könyvtárát.

 

A Campona tulajdonosa, a CPI Property Group által bemutatott koncepció Nyugat-Európában már nem szokatlan, Magyarországon azonban ez az első bevásárlóközpontban kialakított, bizalmon alapuló könyves kezdeményezés, amelyet az ötlet gazdájáról Helen könyvtárának neveztünk el.

 

Lényege, hogy az emberek leadhatják ide megunt könyveiket, és cserébe egy másikat vihetnek haza. A könyvtár napközben mindenki rendelkezésére fog állni, a szabad polcokon található könyveket pedig bárki helyben olvashatja.

 

„Fontos és remek ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, hiszen az olvasásról szól, ami az egyik kedvenc tevékenységem. Örülnék, ha sokan jönnének el és hoznák el felesleges könyveiket a bizalomkönyvtárba, mert olvasni jó, új könyveket kapni még jobb. Minden kezdeményezést szívesen támogatok, ami arról szól, hogy megmutassuk, van élet a kütyükön túl, a betűk is ugyanannyi örömöt tudnak adni, sőt többet” – mondja Nyáry Krisztián, aki az első percben szívesen állt az ötlet mellé.

 

A dedikálással egybekötött megnyitón kedvezményesen lesz kapható az író legújabb, Írjál és Szeressél című kötete és korábbi könyvei is.

 

 A Campona közösségépítő programokat is indít Helen bizalomkönyvtárában. Az első program során december 7-én 10 órakor idősek és gyerekek közötti kézműves foglalkozást szervezünk, hogy így hozzuk közelebb egymáshoz a két generációt. A foglalkozást a 22. kerületi Szociális Szolgálat Nagytétényi Idősek Klubja tagjai tartják és minden gyereket örömmel látunk az eseményen, ahogy a következőn is. Ez pedig december 14-én lesz, ekkor a 22. kerületi Szociális Szolgálat Szivárvány Idősek Klubja tagjai egy általuk írt mesét adnak elő a gyerekeknek. A történet a Kavicsmese címet kapta az idősektől. Mindkét program ingyenes.   

 

 A könyvtárban lehetőség lesz adakozni és jótékonysági akciókban is részt venni.

 

Ha valakinek megtetszik egy könyv, és haza szeretné vinni, de nem hoz helyette másikat, azt is megteheti. Ekkor azt kérjük, hogy egy kisebb összeggel a Budafok-Tétényi Család- és Gyer­mekjóléti Központot vagy az UNICEF Magyarországot támogassák.  

 

A bevásárlóközpont a következő években jelentős változáson és bővítésen fog átmenni. Ez idő alatt még több közösségi élményt és az életet kellemesebbé varázsló kezdeményezéssel fogja meglepni látogatóit.  

 

Ezeket is ajánljuk

Program
2019.01.10-2019.02.17.

Pizsamaparty a Campona Játszóház és Kockapark szervezésében

Kedvezmény
2019.02.14-2019.02.28.

Randizz filmbe illően a Cinema Cityvel!ELÉRHETŐSÉGEINK

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. / Telefon: +36 1 424-3000 / E-mail: info@campona.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

MEGKÖZELÍTÉS

Nézd meg, hogy jutsz el hozzánk a legkönnyebben.